El Pla Reformar i Llogar, la millor opció pels propietaris d’immobles envellits o tancats.

Un pla per ajudar als propietaris a reformar i llogar els seus pisos buits, sense desemborsament inicial, amb un pla d’amortització i sense la preocupació d’impagaments.

Reformar i llogar permet als propietaris deixar en mans de tècnics especialitzats tot el procés relacionat amb l’obra. A la Cambra ens ocupem de l’execució del projecte des de tots els punts de vista: tècnic, econòmic, administratiu… fins a arribar al lloguer. La nostra implicació permet definir des d’un punt de vista tècnic amb molta precisió i fins a l’últim detall l’acció a executar. Més encara, assolim un gran resultat estètic, atès que fem una acurada selecció dels materials i som exigents amb la qualitat dels acabats.
El programa Reformar i llogar és una molt bona alternativa pels propietaris d’immobles envellits o tancats ja que els tornen a posar al mercat i, a més a més, després de la reforma es revaloren.
El programa Reformar i llogar es pot executar sense desemborsament inicial, les obres son finançades i el préstec es paga amb les rendes de lloguer. El mateix programa s’aplica per els supòsits que no precisen finançament.
El pla també es aplicable a habitatges per us propi.

beforeDesplaça la fletxa d’esquerra a dreta per veure l’abans i l’ara

Sol·liciti’ns informació

Contacta amb nosaltres

Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.
He llegit i accepto la Política de Privacitat (*)

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE CAMBRA DE LA PROPIETAT URBANA DE MATARÓ I EL MARESME

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a inforgpd@cambrapropietat.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.

* Tots els camps amb asterisc són obligatoris.