Gran nau industrial ben situada de 1.055 m2 + 800 m2 de pati

550.000€

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
. REFERÈNCIA 2939.- CABRERA DE MAR. POLÍGON INDUSTRIAL CAMÍ DEL MIG. . NAU D’OBRA VISTA FENT CANTONADA I AMB MOLT DE PATI.. . Una nau industrial amb molta visió comercial, situada al Camí del Mig, carretera que va des de Mataró fins a Cabrera de Mar i amb accés directe a l’autopista.. La nau consta de 1.050 m2 de superfície, dels quals 725 m2 estan en planta baixa i els restants 325 m2 en planta pis on s’ubiquen tots els despatxos i part del magatzem.. . La planta baixa te tres accessos per vehicles i un per persones i sobretot un gran pati exterior de 800 m2.. . Truca’ns i t’ampliem tots els detalls i concertem visita ! Si estàs buscant ja saps que no hi gaire producte per la zona ! Moltes possibilitats !. . . .

550.000€

1150.00 m2

Ref. 02939/7189

Característiques

Vols rebre més informació sobre aquest immoble?

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. 

Legitimació: Consentiment de l’interessat. 

Destinataris: No estan previstes cessions de dades.

Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a inforgpd@cambrapropietat.cat

Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d’Avisos Legals.

Informació contacte