Consultor online

Els socis i les comunitats associades poden usar el servei consultor online a través del qual es contesten les consultes jurídiques que es formulin en assumptes relacionats amb la propietat urbana.

Les consultes són gratuïtes però han de ser breus i han de poder ser resoltes sense necessitat de realitzar un examen de documents i antecedents.

Per a consultes de major complexitat, la Cambra posa a la teva disposició el servei presencial de consultoria jurídica amb visita concertada a les seves oficines.

Les respostes seran sempre realitzades per un advocat membre del Servei Jurídic de la Cambra i no tenen més valor que el d’una consulta, és a dir, que les respostes suposen la interpretació i criteri de l’advocat segons el seu lleial saber i entendre.

FACILITI'NS LES SEVES DADES DE CONTACTE:

DESCRIGUI LA SEVA CONSULTA:

VOSTÉ REBRÀ EL MÉS AVIAT POSSIBLE LA RESPOSTA PER TELÈFON O VIA E-MAIL.

(*) Els camps amb asterisc són obligatoris

Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic

He llegit i accepto la Política de privacitat

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE CAMBRA DE LA PROPIETAT URBANA DE MATARÓ I EL MARESME

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a inforgpd@cambrapropietat.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.

Per poder fer les seves consultes cal fer-se soci. Un cop enviat el formulari a la Cambra ens posarem en contacte amb vostè via telèfon o via e-mail per tal de formalitzar la sol·licitud d’inscripció. Fins aleshores, no es podrà donar per vàlida.

Formulari Sol·licitud d’Inscripció