Avantatges socis

Particulars

Propietaris d’una casa, un pis, un local… La Cambra atén les consultes específiques dels propietaris i els assessora en temes de gestió immobiliària diversa com: compres, vendes, aspectes jurídics i fiscals, urbanisme, llicències, informes tècnics, cèdules d’habitabilitat, certificacions energètiques, declaracions, herències…

 

Comunitats de propietaris

La Cambra ofereix serveis específics per a comunitats orientats a donar resposta a les necessitats d’aquest tipus de socis. Problemàtiques tan concretes com les relacionades als elements comuns del veïnat, derrames, morositat, celebració de juntes, elaboració d’actes, Inspeccions Tècniques d’Edificis (ITE)… troben solució a la Cambra.

 

 

Arrendadors d’immobles

L’arrendament d’un immoble comporta la redacció de contractes, el coneixement del mercat dels lloguers i el seu tractament fiscal, el dipòsit de fiances i l’enregistrament dels contractes a través d’Incasòl, la mediació entre propietari i llogater, etc. A tals efectes, la Cambra disposa de professionals especialitzats en tot el que es refereix a l’arrendament immobiliari.

Sol·licitud d'inscripció per ser soci de la Cambra

Contacte

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar i suprimir les seves dades i altres drets a inforgpd@cambrapropietat.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç de Política de Privacitat.

Informació contacte