Ser soci de la Cambra només te avantatges

Més de 100 anys d’experiència en la gestió de la propietat ens avalen. Amb un equip humà eficient i eficaç i a uns preus competitius.

La Cambra de la Propietat Urbana de Mataró i el Maresme dóna servei professional a diferents tipologies de socis, tot dirigint i ajustant cada servei a la idiosincràsia i casuística concreta de cada perfil d’usuari.

accés directe a serveis
professionals de qualitat

Particulars

Propietaris d’una casa, un pis, un local… La Cambra atén les consultes específiques dels propietaris i els assessora en temes de gestió immobiliària diversa com: compres, vendes, aspectes jurídics i fiscals, urbanisme, llicències, informes tècnics, cèdul·les d’habitabilitat, certificacions energètiques, declaracions, herències…

Comunitats de propietaris

La Cambra ofereix serveis específics per a comunitats orientats a donar resposta a les necessitats d’aquest tipus de socis. Problemàtiques tant concretes com les relacionades als elements comuns del veïnat, derrames, morositat, celebració de juntes, elaboració d’actes, Inspeccions Tècniques d’Edificis (ITE)… troben solució a la Cambra.

Arrendadors d’immobles

L’arrendament d’un immoble comporta la redacció de contractes, el coneixement del mercat dels lloguers i el seu tractament fiscal, el dipòsit de fiances i l’enregistrament dels contractes a través d’Incasòl, la mediació entre propietari i llogater, etc. A tals efectes, la Cambra disposa de professionals especialitzats en tot el que es refereix a l’arrendament immobiliari.

La Cambra. Sempre al servei dels propietaris.

Contacta amb nosaltres

Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.
He llegit i accepto la Política de Privacitat (*)

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE CAMBRA DE LA PROPIETAT URBANA DE MATARÓ I EL MARESME

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a inforgpd@cambrapropietat.cat. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.

* Tots els camps amb asterisc són obligatoris.